Со АВИОТУРС светот ви е на дланка
МАЈОРКА Last Minute
11 дена со авион
поаѓање 15.06
цени од 495 евра
КОСТА ДОРАДА Last Minute
11 и 12 дена со авион
поаѓање 11.06 и 21.06
цени од 495 евра
КОСТА БРАВА Ultra Last Minute
11 и 12 дена со авион
поаѓање 11.06 и 21.06
цени од 395 евра
СИЦИЛИЈА Last Minute
поаѓање 13/06
11 дена со авион
цени од 495 евра
КАЛАБРИЈА Last Minute
поаѓање 13.06
11 дена со авион
цени од 395 евра
Малта Лето 2017
8 дена / 7 ноќи со авион
цени од 270 евра
СЕВЕРЕН КИПАР Лето 2017
индивидуален ценовник
СЕВЕРЕН КИПАР Лето 2017
11 дена / 10 ноќевања со авион
цени од 425 евра
СЕВЕРЕН КИПАР Лето 2017
8 дена / 7 ноќи со авион
цени од 365 евра
РЕПУБЛИКА КИПАР Лето 2017
индивидуален ценовник
Ларнака, Аја Напа, Протарас, Пафос
ЗАКИНТОС Last Minute
поаѓање 18/06
11 дена со авион
ЦЕНА 215 евра
СКИЈАТОС Last Minute
поаѓање 10/06
11 дена со авион
цени од 195 евра
САМОС Last Minute
поаѓање 20.06
11 дена со авион
цени од 295 евра
САМОС First Minute
11 и 12 дена со авион
за резервации до 10.06.2017
цени од 305 евра
РОДОС Last Minute
поаѓање 09/06 и 19/06
11 дена со авион
цени од 220 евра
ЛИМНОС Ultra Last Minute
поаѓање 21/06 - 12 дена со авион
цени од 385 евра
КРИТ Ultra Last Minute
поаѓање 12/06 и 13/06
10 и 11 дена со авион
цени од 395 евра
КРФ Ultra Last Minute
поаѓање 08/06 и 18/06
11 дена со авион
цени од 135 евра
ХУРГАДА First Minute АВГ/СЕП
12 дена/10 ноќи и 11 дена/9 ноќи
цени од 310 евра
за резервации до 15.06
ХУРГАДА First Minute ЈУН/ЈУЛ
12 дена/10 ноќи и 11 дена/9 ноќи
цени од 295 евра
за резервации до 15.06
ТАЈЛАНД
07 - 19 јули 2017
организирано групно патување
ЦРНА ГОРА
ХЕРЦЕГ НОВИ
сопствен превоз
МАЛДИВИ - индивидуални патувања
индивидуални понуди за 5, 7 и 9 ноќевања