АВИОТУРС МЕМБЕР КАРТИЧКА

member card

Како до Авиотурс Мембер картичка?

Авиотурс Мембер картичка е бесплатна.
Се што е потребно е да ја симнете пристапница, да ја пополните со Вашите податоци и да ја донесете во нашиот салон. Симнете ја пристапницата тука.

Поволности од користењето на Авиотурс Мембер картичка

Со Авиотурс Мембер картичката ќе можете да добиете специјални цени и попусти за хотели, тури, авионски летови и останати понуди.