Vilaggio Residence Poggio di Tropea 3* - Паргелиа, Калабрија

Хотелот се наоѓа во летувалиштето Паргелиа, недалеку од Тропеа (2км). Од аеродромот Terme Lameza е одалечен 56 км. Од плажата е одалечен 1,5 км, до која вози хотелски shuttle bus.Хотелот се наоѓа во мирниот дел на ова место, опкужен со доста разнолик релјеф и зеленило.


Соби:

Хотелот има вкупно 116 апартмани, кои се распоредени во неколку објекти со по 3 спарта. Секој апартман се состои од спална соба и дневна соба со кујна. Опремени се со купатило (туш/вц), имаат фен, сат. телевизија, телефон, клима уред и сеф. Поголемиот број на апартмани имаат балкон.


Ресторани и барови:

Хотелот има ресторан со пространа тераса, каде се служат оброци од национална и локална кујна. освен ресторанот постои и бар во кој се служат освежителни пијалоци.


Галерија: