Primera 3* - Бугиба, Малта

Хотелот е одалечен 500м од карпестата плажа и 300м од центарот на Бугиба, во близина на бројните продавници, пабови и ресторани. Аеродромот Luqa е одалечен 20км.


Соби:

Има вкупно 82 соби. Сите имаат купатило (туш/вц), сат.телевизија, радио, телефон и клима уред.


Ресторани и барови:

Во состав на хотелот има ресторан, интернет и лоби бар.


Галерија: