Plaza & Plaza Regency 3* - Слиема, Малта

Комплексот се наоѓа на шеталиште, на пола пат помеѓу центарот на Слиема и Ст. Џулијанс, опкружен со бројни содржини. Преку пат од хотелот има карпеста плажа. Од аеродромот е одалечен 10км.


Соби:

Хотелот се состои од две хотелски згради поврзани со мост на 6-от и 7-от спрат. Сите 160 соби имаат купатило (туш/вц), фен, сат.телевизија, телфон, клима уред и сеф.


Ресторани и барови:

Во состав на хотелот има ресторан, снек бар, бар покрај базен кој се наоѓа на покривот и интернет кафе.


Содржини:

.


Галерија: