Sliema Chalet 3* - Слиема, Малта

Хотелот се наоѓа на самото шеталиште преку пат од карпестата плажа, на околу 300м од центарот на градот, 3км од Ст.Џулијанс и 11 км од аеродромот.


Соби:

Има вкупно 63 соби. Секоја соба има купатило (туш/вц), сат.телевизија, телефон, клима уред, сеф и фрижидер.


Ресторани и барови:

Во состав на хотелот покрај главниот ресторан во кој се служат пансионските оброци има и a la carte ресторан, бар, тераса и лонџ бар.


Содржини:

Од останатите содржини има: рент а кар, менувачница, интернет центар и услуга за перење и пеглање на алишта.


Галерија: