Ramla Bay 4* - Мелиха, Малта

Се наоѓа на крајниот северозападен дел на островот, османе, во посебен залив. Од Валета е одалечен 20км, аод аеродромот 26км. Еден од ретките хотели на Малта со сопствена песочна плажа.


Соби:

Има вкупно 28 соби. Сите имаат купатило (туш/вц), фен, сат.телевизија, телефон, клима уред и балкон.


Ресторани и барови:

Хотелот има 2 ресторани, 3 барови, продавница, манувачница, салон за убавина, сервис за перење и сушење на алишта.


Галерија: