Ses Cases de Cala Ferrera 2* - Cala Ferrera/Cala d'Or

Апартмански комплекс кој се наоѓа во местото Ferrera, 2км од местото Cala d'Or, на оклу 350-400 м одалеченост од најблиската песочна плажа. Од самиот центар на местото е одалечен 2км, а од аеродромот во Плама 60км. Овие апартмани се иделани за фамилијарен одмор, но и за њубителите на активен одмор далеку од гужвата.


Соби:

Сите апартмани се комфорни и едноставно уредени. Секој апартман има купатило (туш/вц), опремена кујна, клима уред, сеф и балкон. Располагаат со една, две или три спални соби.


Ресторани и барови:

Гостите на апартманот можат да го користат ресторанот "Al Aqua", кој е дел од соседниот Ferrera beach апарт хотел.


Галерија: