Reina Isabel 2* - El Arenal

Хотелот се наоѓа во Аренал, на 450м од плажа. Од Палма е оддалечен 16км, а од аеродромот 9 км. Овој хотел го препорачуваме за млади.


Соби:

Хотелот има 180 соби. Секоја има купатило (туш/вц), телефон и аст. телвизија. Поголемиот дел од собите имаат и балкон.


Содржини:

Освен ресторанот, во состав на хотелот има и 2 бара, од кои еден е покрај базнот, менувачница и ТВ сала.


Галерија: