Mediterranean Bay 4* - El Arenal

Овој модерен хотел, се наоѓа во Аренал, на 350 м од плажа. Од Палма е оддалечен 12км, а од аеродромот околу 5 км. Наменет е исклучиво за гости постари од 18 години.


Соби:

Има вкупно 105 соби. Сите имаат куаптило (туш/вц), фен, сат.телевизија, телефон, клима уред, сеф и балкон.


Ресторани и барови:

Освен ресторанот во кој се служат пансионските оброци, хотелот има и бар покрај базен каде се служат најразлични освежителни пијалоци.


Галерија: