Hotel Playa Santa Ponsa** - Мајорка

Хотелот Playa Santa Ponsa е лоциран во комплексот на трите хотели: Hotel Santa Ponsa Park и Pionero, каде што гостите ќе можат да уживаатво содржините на комплексот ( 5 базени од кои 2 за деца, можности за најразлични водени спортови, 3 голф терени.


Соби:

двокреветни и трокреветни соби; балкон (некои од собите користат заеднички балкон); комплетно опремена бања; климатизер; вентилатор на таван; сат.ТВ; директен телефон; сеф (со доплата).


Ресторани и барови:

главен ресторант; снек бар; буфет ресторант.


Содржини:

5 базени (2 детски); теретана; сквош и тенески терени; пинг понг; сауна; мини клуб за деца; интернет кафе; ТВ сала; соларуиум; хемиско чистење.


Галерија: