Vila Tasa & Despina - Пефкохори, Халкидики

Хотел од апратмански тип, на од прилика 150м од плажа, во централниот дел на Пефкохори, под главната улица.


Соби:

Апартманите се сместени на приземје, на првиот и на вториот спрат. Сите апартмани имаат опремена кујна, купатило(туш/вц), телевизор, клима уред и тераса со гарнитура. Апартман 1/2: Спална соба со два стандардни кревети и кујна. Апартман 1/3: Спална соба со три стандардни кревети или спална соба со два стандардни кревети, додека третиот кревет е во кујната.


Галерија: