Despina Apartments Lassi - Ласи, Кефалонија

Комплесот апартмани се наоѓа на брдо, на втората улица над главниот пат во Ласи. Од центарот на местото комплексот е оддалечен 200м, а најблиската плажа се наоѓа на 600м. Во Ласи има многу кафичи, ресторани, продавници и супер маркети.


Соби:

Сите соби имаат купатило (туш/вц), сат.телевизија, клима уред, кујна и балкон или веранда.


Содржини:

Во склоп на комплексот гостите имаат паркинг на располагање.


Галерија: