White Rocks 5* Lassi - Ласи, Кефалонија

Луксузен хотелски комплекс, реновиран во 2011 година. Хотелот е опколен со борова шума, со прекрасен поглед на Јонското море. Се наоша на брдо над една од најубавите песочни плажи во Кефалонија, Platis Yialos. Од главниот град Сргостоли е одалечен 3 км, оа од аеродромот 6.5 км.


Соби:

Сите соби имаат купатило (туш/вц), фен, сат.телвизија, телфон, клима уред, фрижидер, сеф и балкон.


Ресторани и барови:

Покрај рецепцијата хотелот има простран лоби бар, два ресторани од кои едниот се наоѓа во градината на комплексот, 2 бара, бар на плажа, ТВ салон, библиотека, сервис за перење на облека, инетрнет центар, менувачница, продавница, фризерски салон, игралиште за деца.


Галерија: