Barbara Studios Svoronata - Сворoната, Кефалонија

Се наоѓа на 400м од палжата Al Helis, 200м од центарот на Сворната, а од аеродромот 3 км. Од главниот град на Кефалонија, Агростолија е одалечен 8 км.


Соби:

Се состои од две згради и сите студија имаат купатило (туш/вц), фен, телевизор, клима уред, кујна и балкон.


Содржини:

Околу зградата има убаво уредена градина со цвеќе. Покрај базенот има бар, а паркинг има пред самиот хотел и во самиот двор на комплексот.


Галерија: