Residence le Roccette san Leonardo 3* - Тропеа, Калабрија

Мал хотел, одалечен од центарот на Тропеа 1 км, од приватната плажа 100м, а од аеродромот Terme Lamezia околу 60 км.


Соби:

Има вкупно 8 апартмани, од кои секој има купатило (туш/вц), фен, сат.телевизија, вентилатор, фрижидер, кујна и балкон.


Содржини:

На обиколните плажи има можност за многу спортови на вода.


Галерија: