Sciabache 3* - Замброне, Калабрија

Се наоѓа во заливот Замброне, опкружен со зеленило. Од приватната плажа, која е одалечена 30м, го дели шеталиште. Од аеродромот е одалечен 50км.


Соби:

Хотелот има вкупно 80 соби. Секоја соба има купатило (туш/вц), сат.телевизија, фен, клима уред, мини бар и балкон.


Ресторани и барови:

Најразлични јадења од национална и локална кујна се служат во хотелскиот ресторан, а гостите имаат на располагање и 2 бара, кои во понудата имаат лесни оброци, слатки и освежителни пијалоци.


Галерија: