Santa Lucia 4* - Паргелиа

Хотелот се наоѓа во периферниот дел на летувалиштето Паргелиа и од местото Тропеа е одалечен 5км. Од аеродромот Terme Lamecia е одалечен околу 35км.


Соби:

Хотелот има вкупно 90 соби, распоредени во неколку посебни објекти. Секоја соба има купатило, фен, сат.телевизија, телефон, клима уред и сеф.


Ресторани и барови:

Во кругот на хотелскиот комплекс се наоѓа голем ресторан каде се служат јадења од националната кујна, бар со освежителни пијалоци и снек бар.


Содржини:

Хотелот нуди Shuttle bus сервис кој може да се користи за трансфер до плажа или до местото Тропеа.


Галерија: