Blu TropeaMaison B&B - Тропеа, Калабрија

Овој мал хотел се наоѓа во срцето на Тропеа. Од плажата, до која се оди по скали и за која се плаќа, е одалечен 500м, а од аеродромот е одалечен 60км.


Соби:

Вкупно има 5 соби, сместени во Vile Gabrieli. Секоја има купатило (туш/вц), фен, сат.телевизија, клима уред, сеф и мини бар.


Ресторани и барови:

Во склоп на објектот има сала за доручек.


Галерија: