Rossette Resort 4* - Паргелиа, Калабрија

Хотелот се наоѓа на само 3км од Тропеа, а1,5 км од центарот на леувалиштето Паргелиа. Од аеродромот Terme Lameza е одалечен 70км.


Соби:

Хотелскиот комплекс е неодамна отворен, и се состои од 115 соби. секоја соба е опремена со модерен намештај и купатило, фен, сат.телевизија, телефон, клима уред и сеф. Сите соби имаат балкон или тераса.


Ресторани и барови:

Хотелот има 2 ресторани во кои се служат национални јадења, а има и 1 бар.


Содржини:

Хотелот има сервис за перење и пеглање на алишта.


Галерија: